Kom igång

Beröring , balans, tillit, avspänning, kroppsuppfattning ,
självkänsla självförtroende med häst .

Skulle du vilja prova på rid/hästterapi och är nyfiken på vad det kan innebära? Då är du varmt välkommen ut till mig och min flock i Röshult, för ett kostnadsfritt möte.

För mig som ledare är Mötet, Närvaron och Tiden avgörande faktorer för att vi tillsammans ska ha en bra upplevelse. Upplägget skapas utifrån varje enskilds behov . För att vi alla ska må bra måste vi kunna landa tillsammans i den nya miljön för att skapa tillit och trygghet. För att nå ökat välbefinnande som hästterapi syftar till så rekommenderar vi terapi under en längre period kanske 10 ggr. Vi arbetar med balansövningar, beröringsövningar, tillitsövningar och avspänningsövningar till häst.

Innan kontakt så se över vad vi har att erbjuda och fundera på var du själv har för önskemål eller behov av att utveckla . Inga förkunskaper krävs.

Hör av dig via mail info@roshultsdjuronatur eller via telefon
0733-728113 så hjälps vi åt tillsammans.


Du behöver först fylla i formuläret här intill. Klicka på bilden för att öppna PDF-filen. Fyll i, ladda ner, skriv ut, underteckna och skicka till mig så återkopplar jag inom kort med mer information och datum för vår första möte.